Peugeot-nak perdített egy Renault-t a figyelmetlen sofőr Suzukija Szombathelyen

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a szombathelyi Szent Gellért utca és a Rákóczi Ferenc utca kereszteződésében. Három jármű rongálódott meg.

A Rákóczi Ferenc utca felől érkező Suzuki vezetője az Állj, elsőbbségadás kötelező tábla ellenére hajtott be a kereszteződésbe és ütközött a főúton haladó Renault-val. A balesetben vétlen sofőr járműve megpördült és egy parkoló Peugeot kisteherautó hátuljának ütközött.

cl2

A balesetben senki sem sérült meg. Az okozó elismerte a felelősségét és nem szerette volna, ha rendőrt hívnak, mivel senki sem sérült meg.

szg2a

Nem jöttem gyorsan, mert kijelölt gyalogátkelőhely is van. A hölgy jobbra nézett, amikor kihajtott elém. Ez az első balesetem, nem tudtam mit kell ilyenkor csinálni, ráadásul egy másik autónak is neki sodródtam, aminek nincs itt a vezetője, ezért ragaszkodtam a rendőrséghez – mondta a vétlen sofőr.

szg3a

A Suzuki vezetője helyszíni bírságot kapott és a rendőrség értesítette a Peugeot vezetőjét is a járművének megrongálódásáról.

szg1a

Több baleset is történt ma,  elsőbbség meg nem adásából

szg4a

Olvasónk jelzése alapján a Széll Kálmán utcában autóbusz perdített meg elé hajtó személyautót. A Szent Flórián körúton pedig hajnalban hagyta figyelmen kívül az Állj, elsőbbségadás kötelező! táblát egy kisáruszállító vezetője. Erről a balesetről hamarosan beszámolunk.

Cikk forrása: 112 Press Hírügynökség (https://112press.hu/)