Peugeot döntött villanyoszlopot, majd Opelnek ütközött, végül az oldalára borult a Jászberényi úton

Peugeot 206 és Toyota Corolla koccant péntek délután a X. Jaszberényi úton kifelé, a Gitár utcánál, majd a Peugeot vezetője ennek hatására felhajtott a jobb oldali füves területre, kitört egy beton villanyoszlopot, továbbhaladva nekiütközött egy Opel Amperának, amely az Orion gyárból akart kihajtani a Jászberényi útra, végül a gyalogátkelő-helyen a jobb oldalára borult.

A Peugeot vezetője ki tudott mászni a roncsból saját erejéből, a mentők megvizsgálták, majd kórházba szállították, ő a kezét fájlalta. Az Opel sofőrjének pedig a karambol ellenére nagy mázlija volt, ugyanis az ütközésnél a betonoszlopból néhány darab a levegőbe repült, amelyek betörték a bal hátsó ablakát, valamint a hátsó szélvédőjét, de pont a vezető ablakát nem találta el közülük egy sem – ámde nem is találhatta el, csak a sofőr fejét, hiszen le volt húzva az az ablak… Így ő nem sérült meg, ahogyan a Toyota sofőrje sem.

Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket, majd visszaborították a kerekeire a Peugeot-ot.

Fotók: Baleset-Info.huIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply