Porig égett a motor, ami egy Land Roverrel ütközött a budai alsó rakparton

Eddig tisztázatlan körülmények között egy motoros autóval ütközött 2021. szeptember 13-án 19 óra 46 perc körül Budapest I. kerületében, a Sztehlo Gábor rakparton. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember sérült meg.

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki. A helyszínre kérték a mentőket is. A balesetben érintett járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök az alsó rakpartot a Batthyány tér, és a Lánchíd között teljesen lezárták, a forgalmat a Bem rakpartra terelik. 

Információink szerint a képen látható Land Rover terepjáró ki szeretett volna kanyarodni a rakpart egyik parkolójából, de vélhetően nem vette észre az érkező motort, és összeütköztek.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a YAMAHA MTN690 típusú motor az esetet követően kigyulladt, és kiégett. A motor vezetője az eset során megsérült.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!