Renault vezetője benézte STOP táblát, majd egy BMW-nek csapódott Törökbálinton

Összeütközött két személyautó Törökbálinton, a Kerekdomb utcában, a Bajor Gizi utcánál. Az egyik jármű egy villanyoszlopnak csapódott a karambol következtében. A balesetnél a helyi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja a járműveket, és eltakarítja az útról a törmelékeket. A helyszínen vannak a mentők is.

Információink szerint a képeken látható Renault Thalia személygépkocsi figyelmen kívül hagyta az “Állj, elsőbbségadás kötelező” táblát a Kerekdomb és a Bajor Gizi utcák kereszteződésében, és behajtott a kereszteződésbe, ahol ütközött egy szabályosan közlekedő BMW gépkocsival.

Az ütközést követően a BMW kidöntött egy táblát, majd villanyoszlopnak csapódott. Nagy szerencse, hogy a villanyoszlop megállította a gépjárművet, máskülönben behajtott volna egy ház kertjébe, ami akár komoly tragédiához vezetett volna.

A vétlen BMW vezetőjét a kiérkező mentőszolgálat megfigyelésre kórházba szállította.

Fotókat köszönjük Kovács Attila olvasónknak, továbbá Késő Balázs Autómentőnek (K+Crash autómentő Kft.), aki a BMW műszaki mentését végezte.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!