Rendőrt és mentődolgozót ütött el az ittas autós Ózdon

Egy sérültet láttak el az út szélén a mentősök Ózdon, amikor egy autó vezetője elütötte a mentőszolgálat munkatársát, és az esetnél intézkedő rendőrt. Mindketten megsérültek.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 62 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2022. március 6-án 16 óra 30 perc körül Ózdon, a Bolyki főúton nem tartott megfelelő oldaltávolságot, amikor egy beteg ellátása miatt egy az út szélén álló mentőautónak ütközött, ennek következtében elsodort egy mentőápolót, és a helyszínen intézkedő rendőrt. A balesetben a rendőr és a mentős is megsérült.

Az autós sofőrjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. Az esetre jellemző, hogy a helyszínen a férfival ittasága miatt nem lehetett kommunikálni.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti.

…”hogy mindenki hazaérjen!”

Forrás:  Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply