Rendszám nélküli Fiattal ütött ki Fordot, majd olajra lépett a sofőr Pesterzsébeten

Két személyautó karambolozott Budapest XX. kerületében, Pesterzsébeten, a Lázár utca és a Kolozsvár utca kereszteződésében. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Az eset során egy fehér színű Fiat Punto és egy ezüst színű Ford Focus ütközött össze.

Helyszíni információk szerint a Fiat vezetője haladt a Lázár utcán. A Kolozsvári utcához érve nem foglalkozott az jobbkéz-szabállyal, és behajtott a kereszteződésbe, ahol ütközött az Eperjes utca felől érkező Forddal.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a Fiat felhajtott a kereszteződésben lévő járdára, és egy jelzőtáblának csapódott.

A Fiat vezetője nem törődött azzal, hogy a másik autóban megsérült-e valaki, az ütközést követően elhagyta a helyszínt. Pedig a Ford hátsó ülésén ülő 10 év körüli gyerek megsérült. Őt a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította.

A balesetet okozó gépkocsi vezetőjét vélhetően hamar megtalálják, hiszen a szemtanúk elmondása szerint a Fiat vezetője a balesetet megelőzően az egy utcával arrébb található élelmiszer üzletbe is betért vásárolni.

A helyszíni vizsgálatok során a Fiaton sem az első, sem pedig a hátsó rendszám nem volt felhelyezve, továbbá a gépkocsi szélvédőjén egy korábbi, vélhetően közterületen történt tilos parkolásra figyelmeztető dokumentumot ragasztó szalag nyomait találtak.

Érdekesség, hogy a jobb hátsó futóművön mankókerék volt felszerelve.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.


Leave a Reply