Részegen lopott el egy Opelt, majd jogosítvány nélkül az árokba hajtott vele

A rendőrségre 2021. június 3-án 12 óra 35 perckor Dunaalmásról egy balesetről érkezett bejelentés. Azt is közölték, hogy a női sofőr feltehetően ittas állapotba van. Pár perc múlva egy újabb bejelentés érkezett, hogy a településről egy személygépkocsit elloptak, aminek leírása megfelelt a balesetet szenvedett járművel. A gépkocsi félig egy vízelvezető árokban volt, a tatai rendőrök adatgyűjtés során a közelben igazoltatták azt a 33 éves nőt, aki a járművet vezette. Az intézkedés során a nővel szemben felmerült az ittasság gyanúja, valamint az is kiderült, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

A nő ruházatában olyan értékek voltak, amelyeket a gépkocsiból vett magához, amikor gyalog távozott a balesetet követően. T. Krisztinát egy egészségügyi intézménybe, majd a Tatai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség és bűntett miatt gyanúsítottként kihallgatták. Ellene szabálysértési eljárást is kezdeményeztek a rendőrök. A gyanúsított a tettét ittasságával magyarázta.

Fotók: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!