Sebesvonat elé hajtott egy furgon Fonyódon

Vonattal ütközött egy kisteherautó a Somogy megyei Fonyódon, a Bézsenyi utcai vasúti átjárónál. A balesethez a balatonboglári önkormányzati tűzoltókat riasztották, aki áramtalanították a kisteherautót. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon a mentés idejére az utat lezárták.

Az Önkormányzati Tűzoltóság Balatonboglár – Balatonlelle informciói szerint helyszínen a vasúti átjáróban egy kisteherautó és egy vonat ütközött. Az autóban 3 fő utazott, akik 2 súlyos és egy könnyű sérülést szenvedtek. A vonaton 16 fő utazott, akik nem szenvedtek sérülést. Az egység a járművet áramtalanította. Mentesítő busz is érkezett a helyszínre, akiket a legénység biztonságosan átkísért a járműhöz. Ezek után az egységnek feszítővágó segítségével be kellett avatkozni, hogy fel lehessen tenni az autót a mentőre.

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint A Kaposvárról Győrbe tartó 9694-es számú Helikon InterRégió vonat Fonyód és Lengyeltóti között – egy jól működő fénysorompós vasúti átjárónál összeütközött egy gépjárművel. A vonaton nem sérült meg senki.

Foto: Önkormányzati Tűzoltóság Balatonboglár – BalatonlelleIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply