Síneken rekedt autónak ütközött a Fonyódra tartó Ezüstpart expressz

A Mávinform tájékoztatása szerint szombat délelőtt Siófokon, a Szabadifürdőnél lévő vasúti átjáróban a Fonyódra tartó Ezüstpart expressz (15607) egy autóval ütközött össze. A baleset idején a fény- és félsorompó jól működött, a gépkocsiban egy súlyos sérült van, a vonaton nem sérült meg senki.A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt – várhatóan 16 óráig – szünetel a vonatközlekedés Szabadisóstó és Siófok között, a dél-balatoni vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani.

A Baleset-info.hu információi szerint egy forgalmi dugó miatt állt meg a síneken a szlovák rendszámú személyautó, de idő közben a sorompó lecsukódott, melynek következtében az autó a síneken ragadt. Az autó 4 utasából hárman időben ki tudtak ugrani a gépjárműből. A negyedik személy csodával határos módon túlélte az ütközést.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

A műszaki mentést végzi:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!