Skoda borított Fordot a XXII. kerületben

Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint összeütközött két személyautó Budapest XXII. kerületében, a Háros utca és Gádor utca találkozásánál. Az egyik jármű az ütközés következtében felborult.A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják az autókat. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon a mentés idejére a Gádor utcát lezárták.

A Háros utcán érkező Skoda típusú gépkocsi nem vette észre Gádor utca kereszteződésénél található STOP táblát, így behajtott a kereszteződésbe, ahol összeütközött a Gádor utcán (főútvonalon) szabályosan érkező Ford gépkocsival.

Az ütközést követően a Ford megpördült, majd oldalára borult. A gépkocsi vezetője a baleset következtében sokkos állapotba került, őt a tűzoltók a szélvédőn keresztül mentették ki a járműből. Érdekesség, hogy az autóban található légzsákok valami okból kifolyólag nem nyíltak ki.

Fontos megjegyezni, hogy a Skoda az esemény időpontjában magánhasználatban volt. Ez támasztja alá az a tény, hogy a gépkocsi tetején nem volt kihelyezve a szabad jelző, illetve az antenna. Az Octaviát vezető fiatal hölgy a térdén, valamint a légzsák miatt a fején sérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején az 58-as autóbusz terelve közlekedett, nem érintette a Karácsony utca és a Kazinczy utca megállót.