Súlyos sérültje is van a Ferihegyi gyorsforgalmin történt karambolnak

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021.november 6-án 5 óra 16 perckor Budapest XIX. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton – a Köki terminál felüljáró után – három autó ütközött össze.

A balesethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki. A helyszínen forgalomkorlátozásra kellett számítani.

Az alábbiakban a Baleset-info.hu helyszíni beszámolóját olvashatják fényképekkel:

A képen látható Opel Insignia gépkocsi 20 év körüli vezetője a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a Gyömrői út felől érkezett, amikor a Köki terminál előtti kanyarban vélhetően elbambult, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol félig frontálisan ütközött a szemből érkező Skoda Fabia kombi gépkocsival.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy az Insignia megpördült, majd nekiment a Skoda mögött érkező Toyota Prius taxinak, amit az előtte lévő roncsolt Skodának tolt.

A Tevékenység-irányítási Központ a helyszínre riasztott több tűzoltót, mentőautót, és rengeteg rendőrautót. Az eset során az Opel vezetőjét, valamint a Skodában ülő négy személyből egy személyt súlyos, hármat viszont könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba. A taxi vezetője karcolások nélkül saját lábán tudott kiszállni a gépjárműből.

Foto: Baleset-info.hu / minden jog fenntartva /Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply