Súlyosan sérült a motoros, akit egy Mazda letarolt a Slachta Margit rakparton

A rendőrség tájékoztatása szerint

A Szent XXIII. János pápa park előtt egy autós és egy motoros ütközött össze.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. június 13-án 7 óra 37 perckor Budapest III. kerületében, Slachta Margit rakparton a Szent XXIII. János pápa park előtt összeütközött egy autó és egy motorkerékpár. A balestben az elsődleges információk alapján egy ember sérült meg.

Az ütközésben érintett járművek forgalmi akadály képeztek, ezért a rendőrök a forgalmat a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt visszafordították.

Helyszíni információk szerint a Margit híd felől érkező Mazda 5 típusú személygépkocsi a Nagyszombat utca és a Tímár utca közötti szakaszon ismeretlen okból áttért a szemközti oldalra, majd egy szemből érkező robogóval ütközött.

Az ütközés következtében robogó felcsapódott a motorháztetőre, majd az aszfaltra zuhant, a Mazda pedig mintegy 100 méterrel később, a Tímár utcai gyalogos felüljáró közelében tudott megállni.

Információink szerint a robogós nagyon súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején (több, mint 2 órán keresztül) teljes útzár volt érvényben.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

2 thoughts on “Súlyosan sérült a motoros, akit egy Mazda letarolt a Slachta Margit rakparton

 1. Sajnos egyre több az ilyen és ehez hasonló baleset, a sok ugynevezett úri sóför miatt, mert ök mindig sietnek ,sürgössebb dolguk van mint másnak. Csak arra nem gondol sietés közbe, hogy az ilyen balesetek után a motoros ,jobb estbe hosszú gyogyulási idő(addig nem tud dolgozni) miből él meg ha van családja akkor még rosszabb! Meg esetleg a maradandó sérülés, egy életre! Kivanom rosszindulat nélkül egyszer éljenek át hasonló esetet..

  1. Arra nem gondolt, hogy a motoros volt a hibás?! A vétlen Mazda nem,” sietős úr vezető, hanem a munkáját végezte! A robogós engedély nélkül vezetett egy valójában nagy motort, csak ebben a formában nem fizetett felelősség biztosítást, egyéb kötelezettséget! Jogosítvánnyal sem rendelkezik nagy motorra. A sávból ő tért át egy kanyar után. A szabályosan közlekedő Mazda5 sofőrje, már nem tudta elkerülni az ütközést, mert a motoros egy kanyarból fordult elé, a megengedettnél nagyobb sebességgel!
   A Mazda sofőrje becsületes, három gyermekes családapa, aki súlyosan megsérült, munkáját elveszítette, családja kritikus helyzetbe került!
   Asszonyom! Ön úgy átkozódik, mint egy cigány. Az átoknak van egy olyan tulajdonsága, ami mindig érvényes; visszaszáll az átkozódóra! Mindemellett, rendkívül szűklátású, előítéletes, primitív hozzáállás! Éppen azoknak szólnak az ilyen hitvány torz, szenzáció hajhász hírek, mint maga! Szégyellje magát!
   Diána

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!