Skoda oldalába csapódott a szabálytalan Suzukis ételfutár a Budafoki úton

Sárgán villogtak a jelzőlámpák a XI. Budafoki – Bertalan Lajos utcában csütörtökön, a Suzukis ételfutár nő pedig nem ért rá, kielőzte a Bertalan Lajos utcán a lámpánál álló autókat és a balra kanyarodó sávból egyenesen továbbment, bele a Budafoki úton egy rendezvényről érkező, a XXII. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő Skoda Kodiaq oldalába… A Suzukiban utazó két nő, illetve a Skoda három férfi utasa is használta a biztonsági övét, így csak könnyebb sérüléseket szenvedtek, végül négy személyt szállítottak a mentők további vizsgálatokra kórházba, a Skoda hátsó utasa nem sérült meg.

Különlegesség, bár lehet, hogy nemsokára teljesen természetes látvány lesz, hogy a helyszín minél pontosabb megörökítése céljából a Rendőrség egy drónt is bevetett – mint megtudtuk, az eszköznek ezen a héten hétfőn kezdődött a tesztüzeme.

Fotók: Baleset-Info.hu

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!