Szélvédőn keresztül mentették ki a felborult Renault Clio sofőrjét a Budafoki úton

Eddig tisztázatlan körülmények között 2021. június 14-én 7 óra 50 perc körül Budapest XI. kerületében, a Budafoki út 109. szám előtt egy autó az előtte álló másik két járműnek ütközött, majd felborult. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember sérült meg.

A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt torlódásra kell számítani, a rendőrök a Rákóczi híd felől érkező két forgalmi sávot lezárták, a forgalmat a híd irányába tartó sávra terelik.

Helyszíni információk szerint a Budafok út belső sávjában egy Suzuki Sx4 S-Cross és a külsőben egy Nissan Note közlekedett, amikor egy gyalogátkelőhelyhez érve lassítottak. A Nissan mögött érkező Reanult Clio látta, hogy nem fog tudni megállni időben, ezért a belső sáv felé elrántotta kormányt, aminek következtében érintőlegesen ütközött a két előtte haladó autóval, majd az oldalára borult.

Oldalunk úgy értesült, hogy a Cilo vezetőjét a szélvédőn keresztül szabadították ki a gépjárműből. Szerencsére könnyebb sérüléseket szenvedett.

A felborult autót a Katasztrófavédelem darus autója állította talpára, majd autómentőre.

Cikkünk megjelentését követően jelentkezett egy szemtanú, aki elmondta, hogy egy fiatalember a hátsó ajtón keresztül mászott be a Clio vezetőjéhez, akit ugyanezen helyen kísért ki.

Foto: Baleset-info.hu | Műszaki mentés: Dzsoni Autómentő

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

One thought on “Szélvédőn keresztül mentették ki a felborult Renault Clio sofőrjét a Budafoki úton

  1. A sérült némi segitséggel a hátso ajton mászott ki! Amikor odaértünk a szélvédö törött volt de még nem volt kifeszitve és mivel minden oldal ajtó zárva volt igy egy talpraesett fiatal ember mászott be és segitett kijutni a hölgynek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!