Meghalt a vonattal ütköző majd a felsővezetéket tartó oszlopra kenődött furgon 17 éves sofőrje Ceglédnél

Személyvonattal ütközött össze egy kisteherautó Cegléden, a Dohány utcai vasúti átjárónál. Az ütközés következtében a gépjármű vezetője beszorult, a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágóval kezdték meg kiemelését. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, a beavatkozás idejére Cegléd és Nagykőrös között leállították a vasúti forgalmat.

Cegléd, Dohány utcán közlekedett gépkocsijával egy 17 éves helybéli férfi 2022. június 13-án reggel, amikor az elsődleges adatok szerint a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére az ott lévő vasúti átjáróba hajtott, és vonattal ütközött. A fiatal a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset körülményeit.

A Szegedről a Nyugati pályaudvarra 5:47-kor elindult 709-es számú Torontál InterCity a ceglédi állomás közelében egy vasúti átjáróban ütközött egy gépjárművel. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan kora délelőttig – Nagykőrös és Cegléd között nem közlekedhetnek a vonatok.

A vonaton senki nem sérült meg. A vasúti átjáróban a fénysorompó jól működött, piros jelzést mutatott.

Szöveg: OKF, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és MÁVINFORM, kép: MÁVINFORM, Pest Megyei Rendőr-főkapitányságIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply