Szirénázó vérszállító ütközött a Karolina úton

Összeütközött két gépkocsi a XI. kerületi Karolina út végén. A baleset következtében a járművek egy közlekedési jelzőlámpát is kidöntöttek. A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a munkálatokat, valamint a közlekedési társaság értesítését is kérték az érintett útvonalon kialakult helyzet miatt.

Szerda este az Országos Vérellátó Szolgálat szirénázó vérszállító Suzukija haladt a XI. Karolina úton a Vérellátó Központ felé, amikor a Hamzsabégi útról elé hajtott egy ételfutár Fiat Bravo. amikor a Hamzsabégi útról elé hajtott egy ételfutár Fiat Bravo. A vérszállító oldalba találta a Fiatot, amely ettől a gyalogátkelőn keresztül pördülve a járdára csapódott és kidöntötte a közlekedési lámpát, szerencsére gyalogost közben nem sodort el. A sofőrök egyedül ültek járművükben, mindketten használták a biztonsági övet, de a futár hölgy sokkot kapott, őt kórházba kellett szállítani. A vérszállító sofőrje elismerte felelősségét, mivel ő hajtott át a tilos jelzésen, ezért is használta a megkülönböztető jelzéseket. Kiderült, hogy tavaly nyáron is őt érte baleset az egyik vérszállító motorral, amelyről mi is beszámoltunk, kicsit feljebb, a Karolina – Nagyszőlős kereszteződésben. Elmondása szerint jelen esetben a magas elválasztó sövény nem segítette a kilátásban, illetve a Fiat tompított fénye elég gyengén működött, ezért nem vette észre a futár autóját. Információnk szerint a Suzuki éppen nem szállított vért, de a sofőr elmondása szerint a Vérlovagoknak ez az S-Cross volt az utolsó, működőképes járművük…

A fővárosi tűzoltók is kivonultak az esethez, áramtalanították a járműveket. A helyszínelés idejére a Hamzsabégi út Bartók Béla út és Karolina út közötti szakaszát teljesen lezárta a Rendőrség.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.
2 thoughts on “Szirénázó vérszállító ütközött a Karolina úton

  1. Az ételfutárnak is fontos szállítása volt, csak részlet kérdés.

  2. Még van egy Skoda Kodiakjuk a vérlovagoknak elvileg…

    Remélem a Magyar Suzuki megszánja őket egy csere S-Crossal. Ahogy látom a villogó nem sérült.
    Csak átkell szerelni az újra és kész.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!