Szörnyethalt a Fiat sofőrje és a kutyája is elpusztult, miután kamionba rohant Budaörs határában

Eddig tisztázatlan okból Budaörsön a Vasút utcában 2021. október 19-én 15 óra körül egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött.  A baleset következtében a személygépkocsit vezető 33 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, vele utazó kutyájának az életét sem tudták megmenteni. A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, azt a mentési munkálatok és a helyszínelés előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá. A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát. 

Helyszíni információk szerint Budaörs felé tartott a képen látható Fiat Seicento vezetője, amikor ismeretlen okból áttért a menetirány szerint bal oldalra. Ezzel párhuzamosan szemből egy kamion érkezett. A kamionos észlelte a sávjába áttért autót, elrántott a kormányt annak érdekében, hogy elkerülje a találkozást, de az ütközést így sem tudta elkerülni.

A kamion felhajtott az út menti rézsűre, majd az oldalára dőlt. A Fiat sofőrjét a törökbálinti hivatásos tűzoltók rövid időn belül kiszabadították, de sajnos életét a gyors beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni.

A kamion vezetője is megsérült, ám az ő állapota nem súlyos.

Fokozott óvatossággal és türelemmel közlekedjenek!

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!