Szörnyethalt a nyergesvontató elé kihajtó Suzuki SX4 idős vezetője Mezőkövesdnél

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében olvasható, hogy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. március 25-én 14 óra 35 perc körül Mezőkövesd térségében.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy nő az általa vezetett és a tulajdonát képező Suzuki SX4 típusú szgk.-val a 331-es számú főútról úgy kanyarodott balra nagy ívben az ” Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblával védett 3-as számú főútra, hogy közben nem biztosított elhaladási elsőbbséget a Budapest irányából érkező és egyenes tovább haladni szándékozó férfi által vezetett és a Scania nyerges vontatóból és a félpótkocsiból álló járműszerelvénynek.

A járműszerelvény vezetője észlelve a veszélyhelyzetet járművét fékezéssel egy időben a menet iránya szerinti bal oldalra kormányozta de az ütközést elkerülni már nem tudta aminek következtében a Budapest felé vezető forgalmi sávban összeütköztek.

A baleset következtében a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott, míg utasa előre láthatólag nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, akit a kiérkező mentő az Egri Markhot Ferenc Sűrgősségi Osztályára szállított.

Szöveg és foto: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.Leave a Reply