Szörnyethalt a Suzuki 54 éves vezetője Siófoknál, miután előzés közben szemből Toyotába rohant

Frontálisan összeütközött két személyautó Siófok határárban, a Honvéd utcában, azaz a 65-ös főúton, a Papfődi utcánál.

Az eset során egy Toyota RAV 4 és egy Suzuki Swift ütközött össze. A Toyota vezetője és utasa ki tudott szállni a gépjárműből. Őket a kiérkező mentőszolgálat további vizsgálatok céljából kórházba szállította. Állapotuk nem súlyos.

A Suzuki 54 éves vezetőjét feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző siófoki hivatásos tűzoltók. A Baleset-info.hu információi szerint sajnos az ő életét nem sikerült megmenteni, a helyszínen életét vesztette.

Hírportálunk információi szerint a Suzuki egy előzési manőverbe kezdett, amit nem tudott befejezni, ugyanis szemből érkezett a Toyota, akivel frontálisan ütközött. Nem megerősített információk szerint a gépkocsi vezetője nem használta a biztonsági övet.

Az egységek áramtalanítják a gépkocsikat. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Foto: Baleset-info.hu / minden jog fenntartva/

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!