Szurkolókat kísérő motoros rendőr szenvedett súlyos balesetet az Etele úton

A MOL Fehérvár és Újpest futballmérkőzését követően különbusz szállította a fehérvári szurkolókat a Kelenföldi pályaudvarra motoros rendőri felvezetéssel.

Az Etele úton haladtak. Elől haladt a felvezető motor, mögötte a busz, ami mögött lévő rendőr motor egy kereszteződés zárása miatt lemaradt. Próbált felzárkózni a villamos síneken keresztül, majd észlelte, hogy a sínek között pázsit váltja fel a szilárd burkolatot, lassított, majd a pázsiton egy nagyobb gázfröccs hatására a motoros elvesztette egyensúlyát.

A busz vezetője észlelte mindezt, lassított, és az út jobb oldala felé húzódott, annak érdekében, hogy a motoros szilárd burkolatra tudjon visszatérni, de a pázsit és az út szintkülönbsége miatt elcsúszott a motor kereke, és felborult.

A motort vezető férfi súlyos – életveszélyes sérüléseket szenvedett, mivel beverte a fejét a sín és az Etele út közötti beton szegélybe.

A motoroson a kollégái a helyszínen újraélesztést hajtottak végre, melyet a kiérkező mentőszolgálat munkatársai folytatták. Az újraélesztés szerencsére sikerrel járt, kórházba szállították.

Későbbi információink szerint a motoros súlyos koponyasérülést szenvedett, de a később visszatért az eszmélete, és kommunikálni is tudott.

Az eldőlt motor szélvédő plexije a vészfékező busz oldalát végig húzta.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején az 1-es villamos helyett pótlóbusz közlekedett Kelenföld vasútállomás M és az Etele út / Fehérvári út megálló között baleset miatt. A pótlóbusz Kelenföld vasútállomás M felé nem érintette a Bikás park M és a Bártfai utca megállóhelyeket.

Foto: Baleset-info.hu (minden jog fenntartva)

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!