Taxik ütköztek az I. kerületben – az egyik felborult

Összeütközött két gépkocsi Budapest I. kerületében, az Attila úton. Az ütközés következtében az egyik jármű felborult. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, valamint a fővárosi tűzoltó doktorszolgálat is a helyszínre vonult.

A képen látható Skoda Octavia a rakpart felől az Apród utcán érkezett a külső sávban. Vele párhuzamosan a belső sávban egy furgon közlekedett. Az Attila úti kereszteződésében (Szarvas tér) lévő jelzőlámpa (narancs)sárga jelzésén mindketten áthaladtak. A furgon vélhetően látta az oldalról érkező másik taxit, ezért fékezett. Az Octavia ezzel szemben nem vette észre az érkező Toyota Prius taxit, majd a kereszteződésben ütköztek. Az ütközés következtében a Prius felborult. Az eset során senki sem sérült meg.

A felborult autót a Katasztrófavédelem daruja borította kerekeire. Szerencsére utasa nem volt egyik taxinak sem, illetve a járdán sem tartózkodott senki, ahol a Prius borult.

Fotók: Baleset-info.hu – olvasónk!, illetve Unioautó Kft., mely a Skoda műszaki mentését végezte

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!