Teherautónak ütközött, majd beköszönt a kerítésen egy ittas BMW-s Écsen

Écs belterületén, a Fő utcán, Ravazd felől Nyúl irányába közlekedett 2021. november 20-án 6 óra 32 perckor egy gépkocsi vezetője. Közlekedése során a 82. számú főút 59+588. kilométerszelvényében – feltehetőleg ittasságának betudhatóan – jobbra tartási kötelezettségét elmulasztotta, így érintőlegesen nekiütközött a vele szemben érkező tehergépkocsinak, majd ezt nem észlelve továbbhajtott.

Ezután a Fő utcában, egy enyhén balra ívelő kanyart követően a járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért a bal oldali útpadkára lehaladt, majd egy betonhídfőnek, illetve egy kerítésnek ütközött. A baleset során nem sérült meg senki, azonban az okozó sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, így őt a járőrök további mintavételre a rendőrkapitányságra előállították.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!