Szönyethalt egy motoros Sárospataknál, miután előzés közben szemből Fiatba rohant

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között 2021. augusztus 8-án nem sokkal fél 10 előtt egy személyautó és egy motorkerékpáros összeütközött a 37-es számú főúton Sárospataknál. A motoros az ütközés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gépjárműben utazók közül az elsődleges adatok szerint ketten megsérültek.

A helyszínről származó információink szerint konvojban haladt több motoros, amikor előzésbe kezdtek, sajnos a leghátsó kétkerekűt vezető sofőr már nem tudta befejezni az előzési manővert és nagy sebességgel az időközben szemből odaérkező Fiat Punto bal elejébe vágódott. A motoros azonnal életét vesztette a nagy erejű ütközés következtében, a Fiatban pedig egy család utazott, szerencsére közülük senki sem sérült súlyosan, a sofőr édesapát is beleértve. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszt lezárták, a közlekedők Bodrogolaszi vagy Hercegkút irányába tudnak kerülni.

Fotók és műszaki mentés: Autómentés Sárospatak

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!