TESLA vs Porsche Cayenne 1:1

Összeütközött két gépkocsi a XV. kerületben, a Széchenyi úton, a Besenyő park közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a forgalmi akadályt okozó járműveket, amelyekben összesen öten utaztak. A balesethez a mentők is megérkeztek.

A képen látható sötét színű, de zöld rendszámos TESLA közlekedett szombaton délután a XV. kerületben található Vasutastelep utcán a Széchenyi út felé. Amint egy elágazáshoz érkezett, vélhetően figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás táblát, és annak jelentőségét, ugyanis megállás nélkül behajtott a csomópontba, ahol éppen akkor ért oda egy szabályosan közlekedő Porsche Cayenne, és összeütköztek.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a Porsche megpördült, majd járda szegélyre is felhajtott. A Tesla egy füves területre sodródott, ahol egy jelzőtáblát is kidöntött.

A Porsche három utasa az eset során nem sérült meg, továbbá a Tesla vezetője is saját maga tudott kiszállni, de őt a kiérkező mentőszolgálat további vizsgálatokra kórházba szállította.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!