Testvére adta át a volánt vezetői engedély nélküli fivérének, aki kerékpárost gázolt Öcsödön

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Öcsöd belterületén 2021. december 3-án 13 óra 20 perc körül. A 27 éves férfi a Kodály Zoltán és Deák Ferenc utak kereszteződésénél nem adott elsőbbséget a kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak és elütötte. Az ütközéstől a biciklis elesett és – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök megállapították, hogy a gépkocsivezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint, hogy az autó a testvére tulajdonát képezi, aki a balesetkor vele utazott, és tudomása volt róla, hogy öccsének nincs jogosítványa, mégis átadta részére az autó vezetését.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság a testvérpár mindkét tagja ellen engedély nélküli vezetés szabálysértés, valamint a sofőr ellen közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt indított eljárást.

Fotók, szöveg: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

 
Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!