Tetejére borult egy autó ütközést követően Zuglóban

Összeütközött két személyautó Budapest XIV. kerületében, a Mogyoródi út és a Róna utca kereszteződésében. Az egyik jármű az ütközés következtében a tetejére borult. Az esethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

A képen látható sötét színű Dacia Sandero sárga jelzésen próbált a Mogyoródi útról a Róna utcába kanyarodni, de nem tudta időben befejezni a manővert, ugyanis vele párhuzamosan Mogyoródi úton érkezett (a Nagy Lajos király útja felől) a világos színű Honda, aminek nekiütközött.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a Honda megfarolt, a járdaszegélynek ütközött, felhajtott a járdára, majd a tetejére borult a füves részen.

A Hondában egy négytagú család utazott, a hátsó ülésen utazó két kisgyereket a kiérkező mentőszolgálat megfigyelés céljából kórházba szállította. A Daciat vezető férfi az eset során nem sérült meg.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!