Tiloson áthajtva ripityára tört a vétkes egy Opelt, majd utasaival együtt távozott

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint összeütközött két személyautó Budapest XIV. kerületében, a Dózsa György út és az István utca találkozásánál. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Helyszíni információk szerint a Hősök tere felől érkező Skoda személygépkocsi vélhetően a tilos jelzés ellenére hajtott be a Dózsa György úti kereszteződésébe, ahol ütközött az Ajtósi Dürer fasor felé haladó Opel Zafira egyterűvel.

Az ütközés erejétől a Zafia felhajtott a kereszteződés egyik járdájára, majd egy gyógyszertár falénak csapódott. A gépkocsit vezető férfi az eset során megsérült. Őt a kiérkező mentőszolgálat kézsérülés gyanújával kórházba szállította.

Úgy értesültünk, hogy a Skodában hárman tartózkodtak. Feltételezhetően egyikőjük sem használta a biztonsági övet, emiatt a légzsákok sem léptek működésbe. Ennek köszönhető, hogy a jobb első ülésen utazó a feje a szélvédőnek csapódott.

Érdekesség, hogy a Skodában tartózkodók a balesetet követően kiugrottak az autóból, majd megpróbálták elhagyni a helyszínt, de a három menekülőből ketten mindössze a közeli megállóig jutottak, őket a rendőrség munkatársainak sikerült elfogniuk.

Harmadik társuknak sikerült kereket oldani.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!