Tömegbaleset: kerítésbe csapódott a Gyömrőnél történt hármas karambol egyik résztvevője

Három személyautó ütközött össze szombaton késő este Gyömrőn, a Szent István út és a Tompa utca kereszteződésében. A baleset következtében az egyik gépkocsi egy családi ház kertjébe csapódott. A helyszínre a monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

A Baleset-info.hu tudósítója a helyszínen megtudta, hogy a képen látható Hyundai Coupe a Tompa utcán közlekedett. A Szent István úti kereszteződéshez érve figyelmen kívül hagyta a STOP táblát, és behajtott a kereszteződésbe, ahol először a Táncsics utcai körforgalom felől érkező ezüst színű Honda CIVIC gépkocsinak koccant, ami a Tompa utcába akart jobbra kanyarodni, majd továbbhaladva kiütötte a másik irányból érkező Ford S-MAX-ot.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a Ford az út menti járdára vágódott, és egy kerítésbe csapódva állt meg.

A járművekben összesen 4 fő utazott, szerencsére mindenki ki tudott szállni. Az eset során a Ford és a Hyundai sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett (a Hyundai vezetője a lábát törte).

Ezen felül a Hyundai vezetője a baleset pillanatában nem használta a biztonsági övét. a Ford vezetője ellenben használta, de az oldalirányú ütközés miatt nem nyílt a kormánylégzsák, oldallégzsákkal viszont nem volt felszerelve a gépkocsi.

A Hyundai vezetője esetében a helyszínen végzett alkoholszonda pozitív értéket mutatott.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.
Leave a Reply