Tragédia a 6-os főúton

Egy ember meghalt, amikor személyautó ütközött tehergépkocsival a főút Ercsi és Érd közötti szakaszán.

 

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. január 28-án 6 óra 40 perc körül a 6. számú főúton Százhalombatta térségében.

Egy személygépkocsi haladt Ercsi felől Érd irányába, amikor egyelőre tisztázatlan okból áttért a menetiránya szerint bal oldalra és összeütközött egy tehergépjárművel. A baleset következtében a személyautó 19 éves sofőrje a helyszínen meghalt, a tehergépkocsiban tartózkodó három ember megsérült. Egyikük életéért hiába küzdöttek a mentők, a járművezető a helyszínen belehalt sérüléseibe. Két utasát, egy 23, valamint egy 39 éves férfit a mentők súlyos sérülésekkel kórházba vitték.

A rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat mindkét irányban a 25-s, valamint a 29-s kilométereknél lévő körforgalmaknál az M6 autópályára terelik, azt a helyszíni szemle és a mentési munkálatok előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá.

Helyszíni, nem megerősített információink szerint a kisteherautó egyik utasa is életét vesztette a borzalmas ütközés során.

Foto: POLICE

A fotókat köszönjük olvasónknak!