Tragédia: a helyszínen meghalt az Attila úton pénteken reggel elütött 37 éves nő

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. január 7-én 6 óra 45 perc körül a Budapest, I. kerületi Attila út 89. szám előtt egy személygépkocsi elütött egy gyalogost.

Az elsődleges információk szerint a balesetben egy 37 éves nő a helyszínen meghalt.

A Baleset-info.hu helyszíni információi szerint az Attila úton, a belső sávba haladt az Alagút felé a képen látható Mini személygépkocsi, a hölgy pedig a Vérmező felől, a parkoló autók között próbált átszaladni. A sofőr elmondása alapján nem is vette észre a sötét ruhás nőt. Abban a pillanatban, amikor észlelte, azonnal elrántotta a kormányt a külső sávba, de a gázolást így sem tudta elkerülni.

A nő az ütközés hatására a motorháztetőre csapódott. Az autó hosszú méterekig vitte magával a testet, ami végül a szemközti sáv belső sávjába ért földet. A nő teste betörte az autó szélvédőjét.

A gépkocsit vezető középkorú férfi az eset során nem sérült meg. Utasa a baleset pillanatában nem volt. A rendőrség a helyszíni szemle idejére az Attila utat a Mikó utca és a Vérmező utca között teljes szélességében lezárta, a gépjármű forgalmat a Krisztina körútra terelte.

Az 5-ös autóbusz is módosított útvonalon közlekedett, a Széll Kálmán tér M (Csaba utca) és a Dózsa György tér közötti megállóit nem érintette.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Foto: Baleset-info.hu / minden jog fenntartva /Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Foto: POLICE

Leave a Reply