Tragédia Csepelen: ketten életüket vesztették a busznak csapódó Mazdában

Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személyautó Budapest XXI. kerületében, a Szent István út és a Keselyű utca kereszteződésénél. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték az autó utasainak kimentését. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A Hollandi út felől nagy sebességgel érkező Mazda MX5 cabrio a Makkos utcánál vélhetően nem bírta bevenni a kanyart, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol ütközött egy 148-as autóbusszal.

A balesetben a gépkocsiban utazó mindkét férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették. Az elsődleges információk alapján a busz utasai közül ketten könnyebben megsérültek.

Az autó vezetője a kanyarban túlkormányozta az járművet, majd balra rántotta a kormányt, ezáltal a gépkocsi jobb oldalával csapódott a busz elejének.

A becsapódás következtében az autó az út menti járdára repült.

Információink szerint a busz vezetője a fülkébe szorult, de nem sérült meg. Rajta kívül két fő tartózkodott még az autóbuszon.

Mindkettőjük könnyebb sérüléseket szenvedett. Utóbbit a kiérkező mentőszolgálat fejsérüléssel kórházba szállította. A másik saját felelősségére a helyszínen maradt (bokáját fájlalta).

A Szent István út érintett szakaszát a helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes szélességében lezárták. A 148-as és a 948-as autóbusz terelve közlekedik.

Foto: Baleset-info.hu (minden jog fenntartva)Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply