Tragédia: meghalt a 37 éves motoros, aki egy kamion alá szorult a XI. Hunyadi János úton

Egy kamion alá szorult egy motorkerékpáros abban a balesetben, amely a XI. kerületi Hunyadi János úton történt, az Építész utca sarkánál. A fővárosi hivatásos tűzoltók kézi erővel emelték ki a motorost a kamion alól. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt mindkét irányban lezárták.

A motoros a helyszínen életét vesztette

A rendőrségi közleményben olvasható, miszerint Halálos közúti baleset történt 2022. április 22-én 9 óra 26 perckor a Budapest, XI. kerületi Hunyadi János út 4 szám előtt. A motorkerékpárt vezető 37 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők ellátása ellenére a helyszínen meghalt.

A baleset miatt a Hunyadi János utat az Etele tér felé vezető irányban mindkét sávot lezárták, ezért a forgalmat a Kondorosi út és Építész utca között a Szerémi útra terelik.

Értesüléseink szerint a motoros a Vegyész utca irányából jött nagy sebességgel, vele párhuzamosan hajtott ki a papírárut szállító kamion a Hunyadi János útra, melynek vezetője a kanyarok miatt nem látta az érkező motorost. A motoros az ütközés következtében a vontató alá szorult. A fővárosi hivatásos tűzoltók kézi erővel emelték ki a motorost a kamion alól. A helyszínen próbálták újraéleszteni, mely sajnos nem vezetett eredményre, így a helyszínen életét vesztette.

Fontos megjegyezni, hogy a Hunyadi János út érintett szakaszán 40 km/h-s sebességkorlátozás van érvényben. Azt, hogy a motoros mennyivel lépte túl a megengedett sebességet, későbbi vizsgálatok fogják eldönteni.

Foto: Baleset-info.hu / minden jog fenntartva /Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply