A vétlen Toyota utasa vesztette életét az Érsekvadkert közelében történt hármas ütközés során

Összeütközött három személyautó a 22-es főúton, Érsekvadkert közelében. A műszaki mentést végző rétsági hivatásos és érsekvadkerti önkéntes tűzoltók a mentőkkel közösen emeltek ki egy embert az egyik járműből. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat. A helyszínre érkeztek a balassagyarmati hivatásos tűzoltók is.

Az elsődleges adatok alapján 2022. február 24-én 14 óra 1 perckor három gépkocsi ütközött össze a 22-es számú főúton Érsekvadkert és pusztaberki kereszteződés között. A baleset következtében egy férfi a helyszínen életét vesztette, másik két személy megsérült. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére a rendőrök a 22-es számú főút ezen szakaszát teljes szélességében lezárták. A forgalmat a rendőrök a tereskei kereszteződésnél Tereske irányába, illetve Érsekvadkerten Szátok irányába terelik.

Helyszíni információink szerint a Suzuki egy elhamarkodott előzés után a vele egy irányba haladó Toyota Yaris hátuljának ütközött, ettől pedig a Yaris a szemből érkező Volkswagen elé pördült. A hármas karambol során a vétlen Toyota idős utasa hunyt el.

Szöveg: OKF, Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, fotók: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, műszaki mentés: Forbi Autómentés Vác, GR AutómentésIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Forbi
GR-automentes

Leave a Reply