Trágyát szállító traktor pótkocsijába csapódott egy kisteherautó Mezőkövesdnél

Összeütközött egy traktor és egy kisteherautó a 3-as főúton, Mezőkövesd térségében. A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Információink szerint a sofőr egy céges rendezvényről tartott hazafelé, amikor utolért egy pótkocsit vontató traktort. A traktor vezetője még le is húzódott az út szélére, egyébként is nemsokára elkanyarodott volna, de túl nagy volt a sebességkülönbség, a kisteherautót vezető férfi nem kerülte ki, hanem egyenesen a pótkocsiba rohant.

A kisteherautó sofőrjének eltört az egyik lába, a traktoros húzta ki a roncsból és nyújtott elsősegélyt neki először. Azt még nem tudni, hogy a mezőgazdasági vontató, illetve a pótkocsi megfelelően ki volt-e világítva, illetve egyáltalán közlekedhetett-e volna a főúton.

Beküldött, olvasói fotók, illetve a Mezőkövesd Képekben fotói

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!