Ittas sofőr fát, tűzcsapot döntött, oszlopot tört derékba Peugeot furgonnal a XVIII. Csapó utcán

Tűzcsapnak, majd egy elektromos és távközlési kábeleket is tartó faoszlopnak ütközött egy gépkocsi a XVIII. kerületben, a Csapó utca és a Vörösmarty Mihály utca sarkán. A fővárosi hivatásos tűzoltók az átvizsgálás mellett az áramszolgáltató, valamint a tömegközlekedési útvonal miatt a közlekedési társaság értesítését kérték. Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére.

Céges Peugeot furgonnal haladt egy fiatalember pénteken éjfél körül a XVIII. kerületi Csapó utcán, a Havanna lakótelep felé. A Mikes Kelemen utca magasságában hirtelen áttért a bal oldalra, felugratott a járdára, kidöntött egy fát, majd az út menti tűzcsapot, végül a sarkon álló, fából készült villanypóznának csapódva állt meg, amely az ütközés hatására kettétört. A furgonban kinyílt a kormánylégzsák, de a furgon vezetője így is megsérült, valószínűleg az arcán, szerencséjére vélhetően nem súlyosan. A helyszínen elvégzett alkoholteszt azonban jócskán pozitív eredményt hozott, ezért a kórházban sérülései ellátása után vért is vettek a sofőrtől.

A fővárosi hivatásos tűzoltók motoros fűrésszel feldarabolták a kidöntött fát, majd kivágták és a járdára fektették a veszélyesen megdőlt oszlopot. Az érintett útszakaszt a beavatkozás és a helyszínelés időtartamára teljesen lezárták, ami a tömegközlekedésrt is érintette.

Fotók: Baleset-Info.hu, szöveg: OKF és Baleset-Info.huIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply