Újabb felvételek és információk a Mór térségében történt halálos közlekedési balesetről

Súlyos tömeges baleset történt Mór mellett a 81-es főúton. A Rendősrég információi szerint egy Győr felől Székesfehérvár irányába közlekedő kisbusz hátulról nekiütközött az előtte haladó és forgalmi okok miatt megállni kényszerülő személyszállító kisbusznak, amely az ütközés következtében áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező tehergépjárművel. Ezt követően a balesetet okozó kisbusznak hátulról nekiütközött egy ugyancsak Győr irányából Székesfehérvár felé tartó személygépkocsi.

A helyszínre elsőként a Móri tűzoltók és mentők érkeztek ki, akik megkezdték a beszorult sérültek kiemelését és biztonságába helyezték a többi sérültet. Perceken belül érkezett több tűzoltó és mentő egység is, valamint két mentőhelikoptert is riasztottak a balesethez. A székesfehérvári, móri és bodajki tűzoltók segítették a mentők munkáját a sérültek ellátásában és szállításában.

Mivel összesen 26 fő volt érintett a balesetben, minden szerv kiemelten kezelte a káresetet, további mentő és rendőri egységek is érkeztek a baleset helyszínére.

A balesetben 1 fő életét vesztette, 1 fő életveszélyes 5 fő súlyos és 5 fő könnyebb sérüléseket szenvedett. A sérülteket stabil állapotban szállították Székesfehérvárra, Veszprémbe és Tatabányára. További 4 fő sérülések nélkül vészelte át a balesetet.

Az elhunyt személyt a tűzoltók közös munkával 30 perc alatt tudták kiszabadítani a roncsból, ezután a rendőrség megkezdte a szükséges vizsgálatokat és a helyszínelést.

Szöveg és foto: RescuePress

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!