Újabb fotók: megint lebombázták a Magyar Közút energiaelnyelőjét az M1-esen

2022. 05. 18-án 11:44-kor kaptak a tűzoltók riasztást, miszerint a közútkezelő gépjárműjének hajtott, majd a szalagkorlátnak csapódott egy személyautó az M1-es autópálya 15-16-os kilométere között, Biatorbágy térségében, az M0-ás autóút csomópontja közelében, a főváros felé vezető oldalon. A törökbálinti hivatásos és a biatorbágyi önkéntes tűzoltók egy embert kisegítettek az autóból, és áramtalanítják a járművet.

Információink szerint egy Volvo típusú személygépkocsi csapódott a belső sávban álló Magyar Közút teherautójába, illetve a mögé kapcsolt energiaelnyelő berendezésbe. A személygépkocsi megpördült és a szalagkorlátnak vágódott, de a sofőr valószínűleg nem sérült meg súlyosan, mivel szemtanúk szerint az autójában ülve, telefonálva várta a tűzoltókat és a mentőket.

A Biatorbágy Önkéntes Tűzoltó Egyesület egy orvossal tagjai között elsőként kiérkezve biztosították a helyszínt, áramtalanították a gépjárművet és azonnal megkezdték a sérült ellátását, aki mindössze végtagsérülést szenvedett.

Fotók: Biatorbágy Önkéntes Tűzoltó Egyesület / PMKI Érd HTP



Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply