Újabb ittas és vezetői engedély nélkül közlekedő sofőr okozott balesetet

Ismerőse autójával közlekedett egy 27 éves Pápa-környéki férfi 2021. június 13-án hajnalban Vanyolán, amikor egy balra ívelő kanyarban a járművel jobbra letért az úttestről és egy beton oszlopnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járműben anyagi kár keletkezett. A helyszínre érkező járőrök a férfival szemben alkoholszondás vizsgálatot végeztek, amely pozitív eredménnyel zárult, majd a sofőrt további mintavétel céljából előállították. Az eljárás során a rendőrök megállapították azt is, hogy a férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, valamint a gépkocsi a vele együtt utazó 28 éves falubelijének a tulajdona, aki önként engedte át a vezetést számára.

Az autót vezető férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség, míg a gépkocsi tulajdonosa ellen járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, valamint a sofőrt az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök.

Fotók: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!