Újabb részletek: Fiatal vállalkozó halt meg a 21-es főúton, amikor a vadhálót átszakítva felborult

Korábban beszámoltunk róla, miszerint a 21-es főút 16-os kilométerében, Zagyvaszántó térségében 2022. április 9-én 11 óra 30 perc körül egy férfi az útról lesodródott, átszakította a vadhálót, végül felborult a személygépkocsival. A baleset következtében a járműben egyedül utazó sofőr a helyszínen életét vesztette.

A Baleset-info.hu információi szerint a luxus Porschét egy 22 éves salgótarjáni vállalkozó vezette. A legnagyobb közösségi médiát ellepték a részvétnyilvánító bejegyzések.

Jelentkezett szerkesztőségünkben egy olvasónk, aki szintén a 21-es úton közlekedett. Elmondta, hogy a balesetet megelőzően az útszakaszon érvényben lévő sebesség mintegy kétszeresével hajtott el mellette.

További információink szerint a gépkocsi vezetője nem használta a biztonsági övét. Helyi Facebook-kommentek szerint egyébként a 21-es főút egyes szakaszain jelentősebb csapadék esetén vízátfolyások alakulnak ki, ez is közrejátszhatott a baleset bekövetkeztében.

Tények helyszíni riportja szerint a baleset idején szakadt az eső, illetve erős szél is fújt, az autó pedig a nedves úton megcsúszva kötött ki végül az árokban.

Fotók: Alapi István tű. főtörzsőrmester
Pásztó HTPFoto: Heves Megyei Rendőr-főkapitányság


Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply