Újabb tömegbaleset az M1-esen: ketten felborultak, egy autó árokban, mentőhelikopter a pályán

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint május 17-én 12 óra 45 perc körül négy gépjármű érintett abban a balesetben, amely kedd délután történt az M1-es autópálya 40-es kilométerszelvényénél, Bicske térségében.

Az eset során két személyautó az árokba borult, egy teherautó és egy személygépkocsi felborult. A balesethez a tatabányai hivatásos, valamint a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A beavatkozás idejére a Hegyeshalom felé vezető oldalon lezárták az autópálya forgalmát, a Budapest felé vezető oldalon egy sávon halad a forgalom.

Jelenleg teljes pályazár van érvényben, a rendőrök itt az autópálya forgalmát a 39-es kilométerszelvénynél az 1-es útra terelik. A Budapest felé vezető oldalon, továbbra is egy sávon lehet haladni. Kérjük a járművezetők türelmét! Torlódásra, és lassú haladásra kell számítani!

Egy Ford Mondeo és egy Audi terepjáró ütközött össze. Az ütközés hatására a terepjáró az autópálya melletti árokba sodródott.

Ezt követően a balesetet szenvedett autó mögött érkező teherautó vezető észlelte az ütközést, és annak érdekében, hogy elkerülje a becsapódást, elrántotta a kormányt, vélhetően a szalagkorlátnak ütközött, majd a belső sávban az oldalára borult.

A tömegbalesetnek még egy negyedik érintettje van, egy személyautó, ami az autópálya főváros felé tartó oldalán haladt. A gépkocsi vezetője szintén észlelte a balesetet, ő vélhetően elrántotta a kormányt, és a belső sáv melletti szalagkorlátnak csapódott, majd a tetejére borulva érte el nyugalmi helyzetét.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply