Újból kigyulladt a soroksári Megaparkban kiégett BMW – ezúttal Csepelen

Korábban hírt adtunk arról, hogy kigyulladt öt személyautó Budapest XXIII. kerületében, a Bevásárló utca közelében, egy szupermarket parkolójában. Ég a mellettük lévő bevásárlókocsi-tároló is. A fővárosi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat.

Mint írtuk, a Soroksári Megaparkban található Auchan áruházban vásároltak annak a BMW X6-os terepjárónak az utasai, amikor a gépjárművük egy elektromos zárlat következtében kigyulladt. A lángok átterjedtek a mellette álló Toyotára, Skoda Octavia kombira, Volkswagen Lupora és egy Honda Civicre.

Hírportálunk szerkesztőségébe Mária olvasónk jelentkezett, és elmondta, hogy Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc úton, a HÉV végállomásnál egy tréleren szállított BMW kigyulladt. A történethez képeket is csatolt.

A képek alapján hírportálunk munkatársainak feltűnt, hogy ez a BMW nagyon hasonlít ahhoz a gépjárműhöz, mely a Soroksári Megaparkban gyulladt ki. Feltételezéseinket egy Csepelen élő és tevékenykedő informátor meg is erősítette:

A Soroksáron kiégett BMW-t szerda délelőtt szállította el egy autómentő, aki Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc úton közlekedve arra lett figyelmes, hogy az autómentőn lévő gépjármű ismét füstölni kezdett. A teherautó vezetője amilyen gyorsan csak tudta, leemelte a trélerről, és értesítette a Katasztrófavédelem munkatársait, akik a helyszínen poroltóval fékezték meg a felcsapó lángokat.

Informátorunk információit kiegészítve a Baleset-info.hu azt is megtudta, hogy a soroksári esetnél a vélhetően elmaradt az autó áramtalanítása, és az akkumulátor környéke gyulladt meg.

Mária olvasónk képei a csepeli oltás pillanatirólIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

A Baleset-info.hu felvételei a csepeli oltás helyszínéről

A Baleset-info.hu fotói a Soroksári helyszínről

S. Dániel olvasónk fotói:

Leave a Reply