Újbudán a piros lámpát, Kőbányán a STOP táblát nézték be csütörtök délután

Ezúttal két egymást követő balesetről számolunk be.

Az első eset a XI. kerület egy olyan csomópontjában történt baleset, melyen rendszeresen történnek kisebb, nagyobb esetek. Ez a Budafoki út és Karinthy Frigyes út kereszteződése.

A ma délutáni esetnél egy idős házaspár nézte be a csomópontban kihelyezett jelzőlámpa tiltó jelzését egy Volkswagen Passat gépkocsival. Ezzel párhuzamosan a Budafoki úton a zöld jelzésre érkezett egy Suzuki SX-4 S-Cross, így a kereszteződésben ütköztek.

A Volkswagen sebessége a becsapódás hatására nem csökkent, mintegy 20 méterrel feljebb tudott megállni. A Suzuki, amiben egy amerikai család ült a villamossíneken keresztül a szemközti oldalra sodródott. Mindkét autóban ülők használták a biztonsági övet. Az eset során senki sem sérült meg.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Hármas karambol Kőbányán

A Katasztrófavédelem információi szerint Három személyautó ütközött össze a Kőér utca és a Gergely utca találkozásánál. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett kereszteződésnél forgalmi akadályra kell számítani.

A Baleset-info.hu úgy értesült, a Kőér utcán, a Jászberényi út felől közlekedő Opel Astra vezetője figyelmen kívül hagyta a kereszteződésben található “Állj! Elsőbbségadás közelező” táblát, és bejhajtott a kereszteződésbe, ahol a Gergely utcán a Sibrik Miklós út felé szabályosan közlekedő Renault Fluencevel ütközött.

Az ütközés hatására a Renault megpördült, az Opel viszont a Kőér utcán a Gyömrői út felől jövő másik Opelnek csapódott.

Helyszíni információk szerint a Renault vétlen sofőrje bármennyire használta a biztonsági övet, bordasérülést szenvedett. Őt a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította.

A balesetet előidéző Opelben egy család ült, ők az eset során nem sérültek meg, A másik, vétlen Opelben szintén nem sérült meg a sofőr.

Leave a Reply