Újra kellett éleszteni a 6-os főút fővárosi szakaszán kettészakadt motor vezetőjét

A képen látható Suzuki GSX-R 600 motorkerékpár vezetője az 6-os számú főút fővárosi szakaszának külső szakaszán haladt vélhetően nagy sebességgel, amikor ismeretlen okból fékezett.

Ezt követően elvesztette uralmát a járműve felett. megpróbálta visszavenni az irányítást, de a motor felborult, és a levegőbe emelkedett, majd visszacsapódott az aszfaltra, és az oldalán csúszott hosszú métereken keresztül.

Ezt követően a hölgy lezuhant a motorról az aszfaltra, majd a motor tovább csúszott, nekicsapódott a út menti szalagkorlátnak egyik tartóoszlopának. A motor a becsapódás hatására kettészakadt, a motor első és hátsó része a menetirány szerinti bal oldal belső sávjába csúszott, közben az alkatrészek, illetve a motor első része az előtte haladó Ford Focusnak ütközött, majd a belső sávba megállt. A motor hátsó része az első részéhez képest mintegy 30 méterre érte el nyugalmi helyzetét.

A motort vezető hölgyet hozzávetőleg 1 órán keresztül próbálták stabilizálni, többször próbálták újjáéleszteni, ami végül sikerrel végződött, a mentőszolgálat munkatársai a sofőrt életveszélyes sérülésekkel kórházba szállította.

Információink szerint a galéria utolsó képein látható álló motorkerékpárt a balesetet szenvedett hölgy barátja vezette, aki a hölgy mögött kissé lemaradva haladt, és végig nézte a balesetet.

Update:Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Foto: Baleset-info.hu / minden jog fenntartva/
Leave a Reply