Újraélesztettek a parkoló autókat ripityára törő kisbusz sofőrjét a Hungária körúton

Hétfőn este baleset történt Budapest XIV. kerületében, a Hungária körút 110-es szám előtt.

Helyszíni információk szerint egy Volkswagen Transporter kisbusz közlekedett a Thököly út felől, amikor sávot váltott annak érdekében hogy az előtte haladó Peugeot személyautót kikerülje.

Az előzési manőver közben a gépkocsi vezetője rosszullett. Ennek következtében a Transporter irányíthatatlanná vált, jobbra keresztül vágott a savokon, és fékezés nélkül az út mentén parkoló Skoda Octavia kombi gépkocsi hátuljának csapódott.

A hatalmas erejű ütközés következtében a Skoda felhajtott a járdára, majd egy oszlopnak csapódott.

A becsapódás hatására további három személyautó (egy Peugeot 206, egy Suzuki Swift és egy Toyota Yaris), valamint egy robogó is összetört.

Az egyenlőre tisztázatlan, hogy a Skoda, vagy a Transporter indította el a dominó hatást, melynek során a Peugeot, a Suzuki, a Toyota és a robogó tört össze. Ezek közül a Peugeot tört össze legjobban, ugyanis ő még a saját tengelye körül is megpördült.

A Transporter vezetőjét a helyszínen újra kellett éleszteni, mely sikerrel zárult. A kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította.

A kisbusz sofőrje nem használta a biztonsági övét, mely a helyszínen kiderült, hogy használhatatlan volt.

Foto: Baleset-info.hu / K. Attila (minden jog fenntartva)

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!