Újraélesztették az Opel sofőrjét, ami Hondával ütközött Csepelen

Opel Astra és egy Honda Stream ütközött össze abban a balesetben, mely Csepelen, a Szent István út és az Erdőalja utca kereszteződésében történt.

Tudósítóink helyszíni információi szerint az Opel az Erdőalja utcán közlekedett. Amikor a Szent István úti csomóponthoz ért ismeretlen okból nem állt meg, hanem keresztül haladt a kereszteződésen, és a Szent István úton, a Csepeli Mátyás utca felől érkező Hondával ütközött.

Szemtanúk elmondása szerint a Honda vezetője próbálta elkerülni a találkozást, de nem sikerült. Az ütközést követően az Opel vélhetően lendületből gurult tovább az Erdőalja utcának folytatásán, a Domb utcában, ahol megállt.

A helyszínre három mentőautót riasztottak, akik szintén a szemtanúk elmondása alapján az Opel vezetőjét újraélesztették, mely sikerrel zárult. Állapotát sikerült stabilizálni, kórházba szállították.

A helyszínen tartózkodók azt is feltételezték, hogy már a kereszteződés előtt rosszul lett, de ez a helyszínen nem derült ki. Annyit sikerült megtudni, hogy eszméletlen állapotban szállították kórházba.

A Honda vezetője az ijedtségen kívül nem sérült meg.

Nem ez az első baleset ebben a kereszteződésben. Együttműködő partnerünk, a csepel.info hírarchívumában számos korábbi balesetet találtunk ebből a kereszteződésből. Továbbá pár száz méterrel arrébb, a Táncsics Mihály utcai kereszteződésbe sűrűn benézik a kiegészítő lámpát.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply