Ittas Daciás rohant a vasúti híd pillérének Sopron és Ágfalva között

Vasúti hídnak hajtott egy személyautó Sopronban, az Ágfalvi úton. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották. Az egységek egy beszorult embert feszítővágóval kiszabadítottak és átadtak a mentőknek. A rajok a jármű füstölését egy vízsugárral megszüntették.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 86108-as számú úton, Sopron külterületén, 2022. január 4-én 12 óra 20 perckor. Egy 35 éves férfi közlekedett személygépkocsival Ágfalva felől, Sopron irányába. Haladása során egy jobbra ívelő kanyarban nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg járműve sebességét, amelynek következtében autójával – a menetirány szerinti bal oldalon – az úttestről lesodródva egy vasúti felüljáró betonfalának ütközött. A balesetben a járművezető megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

A szemle során felmerült a gyanú, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ezért egészségügyi ellátása során további mintavételről intézkedtek a rendőrök.

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szöveg: OKF, Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, fotók: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply