Vélhetően elnézte az Opel vezetője a Kvassay híd terelését, félig frontálisan karambolozott egy Audival

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint 2022. március 20-án 18 óra körül összeütközött két személyautó Budapest IX. kerületében, a Kvassay hídon. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két embert kiemeltek az egyik járműből, valamint rögzítették és áramtalanították a gépkocsikat. A helyszínre mentők is érkeztek. A baleset következtében nagy mennyiségű törmelék került az úttestre, amely akadályozza a forgalmat az érintett útszakaszon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben három ember sérült meg.

A járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért a mentés és a helyszínelés idejére a Kvassay hidat lezárták, a forgalmat a Gubacsi híd felé terelik.

A Baleset-info.hu helyszíni információi szerint a képen látható fehér színű Opel Astra gépkocsi haladt a Kvassay hídon található terelésben, amikor ismeretlen okból áttért a menetirány szerint bal oldalra. A szemből érkező Audi vezetője észlelte a sávjába áttérő Opelt, megpróbált a sáv jobb széle felé sorolni annak érdekében, hogy elkerülje az ütközést, de a félig frontális ütközést így se tudta elkerülni.

Az Opelben ülő két személyt a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította, az Audi vezetője szintén sérült, de ő a helyszínen maradt. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a Weiss Manfréd és a Kvassay Jenő út forgalmát megállították, a forgalmat visszafordítják.

Foto: Baleset-info.hu / minden jog fenntartva /Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.


Leave a Reply