Versenyző BMW-s ölte meg a pirosnál várakozó Daewoo vezetőjét a Soroksári úton

Összeütközött két személyautó Budapest IX. kerületében, a Soroksári út és a Hentes utca kereszteződésénél. Az egyik járműbe beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. december 24-én 11 óra 33 perc körül Budapest, IX. Soroksári út és Hentes utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy 47 éves nő a helyszínen meghalt. A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek. A Soroksári utat a Hentes utcától a Földváry utcáig lezárták, a gépjárműforgalmat a környező utcákra terelik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Helyszíni információink szerint a BMW Pesterzsébet felől jövet megcsúszott és félig frontálisan belerohant a Daewoo Kalosba, amely a H6-os HÉV pályáján landolt. A Daewoo hölgy  vezetőjének életét sajnos már nem lehetett megmenteni, az okozó fiatalember könnyebb sérülésekkel került kórházba…

A TV2 információi szerint az a BMW-s egy másik autóval versenyzett, aki egy 47 éves nő halálát okozta szenteste a Soroksári úton – ezt az áldozat élettársa mondta sírva Tényeknek adott exkluzív interjú során.

Az asszony ajándék vásárlásból tarott hazafelé. Szörnyethalt, amikor a luxusautó nekicsapódott. Egy 10 éves kisfiú maradt félárván utána. A család információi szerint a balesetet okozó sofőr nyári gumikkal száguldozott az ónos esőben, a másik versenyzőnek pedig nem volt jogosítványa.


Szöveg: BRFK, OKF, fotók: Baleset-info.huIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply