Vezetéstől eltiltott autós busznak ütközött, majd elhagyta a helyszínt Karcagon

A karcagi rendőrök cserbenhagyás miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy sápi férfit, aki ráadásul még eltiltás hatálya alatt is vezetett.

Ismeretlen személy közlekedett személygépkocsival 2021. július 23-án 18 óra 50 perckor Karcag külterületén, a 4-es főúton, Debrecen irányából Budapest irányába, mikor haladása során lassítani kezdett. A gépkocsi mögött közlekedő autóbusz vezetője észlelte az előtte közlekedő lassítását és megkezdte az autó előzését. A személygépkocsi azonban elindult balra és nekiütközött az őt előző busznak. Az ütközést követően a személyautó sofőrje kiszállt az autóból, és azt hátrahagyva elhagyta a helyszínt. A rendőrök adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki, melynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2021. július 26-án előállítottak a Karcagi Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgattak egy sápi férfit, aki elismerte, hogy ő közlekedett a személygépkocsival. Elmondta továbbá, hogy azért hagyta el a helyszínt, mert korábban a bíróság eltiltotta a vezetéstől.

A Karcagi Rendőrkapitányság cserbenhagyás vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a férfi ellen.       

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!