Vezetéstől eltiltott autós busznak ütközött, majd elhagyta a helyszínt Karcagon

A karcagi rendőrök cserbenhagyás miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy sápi férfit, aki ráadásul még eltiltás hatálya alatt is vezetett.

Ismeretlen személy közlekedett személygépkocsival 2021. július 23-án 18 óra 50 perckor Karcag külterületén, a 4-es főúton, Debrecen irányából Budapest irányába, mikor haladása során lassítani kezdett. A gépkocsi mögött közlekedő autóbusz vezetője észlelte az előtte közlekedő lassítását és megkezdte az autó előzését. A személygépkocsi azonban elindult balra és nekiütközött az őt előző busznak. Az ütközést követően a személyautó sofőrje kiszállt az autóból, és azt hátrahagyva elhagyta a helyszínt. A rendőrök adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki, melynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2021. július 26-án előállítottak a Karcagi Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgattak egy sápi férfit, aki elismerte, hogy ő közlekedett a személygépkocsival. Elmondta továbbá, hogy azért hagyta el a helyszínt, mert korábban a bíróság eltiltotta a vezetéstől.

A Karcagi Rendőrkapitányság cserbenhagyás vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a férfi ellen.       Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply