Videó: a robogós ételfutárt letarolja egy Mercedes a terézvárosi Izabella utcában

Az alábbi felvételt egy olvasónktól kaptuk, aki egy elég csúnyának mondható baleset egyik résztvevője volt kedden délelőtt. A helyszín, a VI. kerület Izabella utca és a Aradi utca kereszteződése.

A videón jól látható, hogy az Aradi utcán érkező Mercedes kombi az Izabella utcához érve megáll, majd ismeretlen okból elindul és elüti az Izabella utcán (az Andrássy út felől) szabályosan érkező motoros ételfutárként dolgozó olvasónkat.

A futárra feltételezhetően az őrangyala vigyázott, ugyanis az esetet követően a mindössze a bal térdét fájlalta. Akár csúnyábban is végződhetett volna az eset.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

5 thoughts on “Videó: a robogós ételfutárt letarolja egy Mercedes a terézvárosi Izabella utcában

  1. Azert ezt nem mondanam ismeretlen okokbol valo elindulasnak.
    Lassitott tartott attol hogy jon valami majd elindult. Mas szogbol is meglehetne nezni ezt az esetet szerintem

  2. A motoros viszonylag gyorsan jött, és az is közre játszik a balesetben, hogy az út szélén, “szabályosan” lehúzódva haladt, ugyanis így nehezebb észlelni és ezért nem látta a mercis.
    Én is jártam már így, azért tudom. Csak én akkor nem ütöttem el a motorost. Szóval nem érdemes lehúzódni, abban a keskeny utcában úgysem fér el mellette más. De jó lenne nekik elgondolkodni ezen, talán olvassák…

  3. A mercisnek van egy stop táblája… Csúnyán benézte… A motoros pedig egy igen jól belátható irányból érkezik. Oda kell figyelni. Arra lennék kíváncsi ha lekérnék a mercis telefon cella infóját… Akkor aktív volt-e bármilyen formában a készülék…. Nem lepődnék meg…

  4. A motoros a lábával fékezett, már akkor amikor feltűnt a képernyőn, de hogy miért nem kanyarodott jobbra, hogy elkerülje az ütközést, azt nem értem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!